Articolele Mele (o invitatie la conversatii si dezbateri)

Despre mine

with one comment

viorel panaite Human Invest

Cred ca Human Invest nu ar fi existat daca familia din care provin nu ar fi fost o familie de profesori foarte pasionati: bunicul meu (cu Facultatea de Teologie de la Cernauti), intors sanatos din Razboi si din luptele duse la Tiganca a predat ani multi la Tecuci matematica, muzica, istorie, fiind pe rand, director de scoala, dirijor de cor si unul din cei mai generosi si incurajatori oameni pe care i-am intalnit, stand pana tarziu, dupa ore si ajutandu-si proprii elevi, alaturi de copiii sai – sa obtina note mai bune la scoala. Scoala pe care o conducea era pe primul loc!

Mama si tatal meu apoi, ceilalti frati ai mamei – si-au castigat aceeasi reputatie in invatamant: dedicati si implicati in relatiile cu elevii lor, recunoscuti pentru rigoarea si profunzimea cu care lucrau. Am crescut printre caiete de teza, planuri de lectii, pregatirea schimburilor de experienta si multi profesori care ne vizitau acasa, pentru a continua discutiile de la cercurile pedagogice – mereu in fata unei placinte aburinde cu branza, pe care nu o ratez nici acum cand merg la Tecuci!

Cand eram mic, ai mei mi-au spus ca le-ar placea sa devin si eu profesor, dar o meserie de inginer sau economist se plateste mai bine! Asa am ajuns sa studiez economia la facultate, dar ceva genetic m-a facut sa ma implic in acea perioada in mai multe proiecte voluntare, in care transferul de practici era asigurat de membrii vechi, catre cei mai noi. In 1996 mi-am castigat insa primii bani din training (ca si angajat), iar in 1997 am inceput sa lucrez pe cont propriu, fiind cred printre primii “traineri-freelance” din Romania: lucram atat pentru clientii mei, cat si pentru clientii principalelor companii de consultanta care aveau proiecte de training, dar nu aveau suficienti traineri.

Uitandu-ma acum la anul 2010, a fost unul de exceptie – prin succesul transformarilor pe care le-am facut! Eforturile tuturor de anul trecut si schimbarile facute in companie, au intarit echipa cum nu ma asteptam! In ultimii doi ani, am reusit sa strangem in jurul nostru peste 25 de consultanti, traineri, facilitatori si coach, dintre cei mai buni din Romania, colegi adevarati, care nu sunt doar mercenari in proiectele companiei, ci formeaza o comunitate responsabila, activa, diversa.

Vrem sa fim lideri prin calitatea si transparenta valorilor, inaltimea aspiratiilor si impactul pe care il generam. Lucram la design-ul proceselor de conducere pe care le implementam asemeni unor arhitecti care isi doresc sa aduca prospetime si energie oraselor, iar locuitorilor lor mandria de a locui in acel oras. Ne cautam clienti care au valori similare si aspiratia de a avea impact in societate – incepand cu propriile organizatii. Este o prioritate pentru noi calitatea relatiilor pe care le dezvoltam si a muncii pe care o facem, astfel incat sa aducem o schimbare pozitiva. Asta e filozofia noastra si prin ea ne masuram succesul si relevanta a ceea ce facem.

Human Invest a luat nastere in 1999, iar istoria celor 10 ani ai companiei ma face sa cred ca suntem pe un drum bun! In ultima perioada am condus personal si am implementat programe de anvergura de dezvoltare a competentelor manageriale sau de consolidare culturala pentru: Vodafone Romania (2008), Rompetrol Romania (2007 – 2008), Holcim Romania (2003 – 2009), GSK Romania (2008 – prezent), Farmaciile Dona (2010 – prezent), Orange Romania (2008 – 2009), Bancpost (2008 – 2009), Distrigaz Sud/GdF-Suez (2006 – 2009), Romtelecom (2005, 2009 – 2010), IKEA (2009 – prezent), Cosmote (2009), Groupama (2010 – prezent), Farmexpert (2010 – prezent)

Mai multe informatii: http://www.linkedin.com/in/viorelpanaite,

Reclame

Written by Viorel Panaite

Februarie 15, 2009 la 5:21 pm

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] jos, redau un extras din interviul Human Invest: povestea antreprenorială, în care Viorel Panaite a răspuns întrebărilor jurnaliștilor de la Biz (interviul complet este captivant, după mine). […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: