Articolele Mele (o invitatie la conversatii si dezbateri)

Colega noastra Ioana, se pregateste sa cucereasca Alaska si masivul Denali!

leave a comment »

Ioana stie ca o sustinem si o incurajam cu totii!! Am rugat-o insa sa si puna pe hartie cateva cuvinte despre expeditia pe care o conduce pentru ca nu este la-ndemana oricui sa se incumete la o astfel de aventura si este o incercare de care trebuie sa fie mandra!

Si iata ce mi-a dat:

„Mi-am descoperit pasiunea pentru munti in facultate, plimbandu-ma vara si apoi iarna pe munte. Din 2008 am inceput sa explorez si muntii din alte tari, si sa ma pregatesc si pentru aspectele tehnice ale alpinismului. Experienta mea la altitudine include varfurile Kilimanajaro (5.895m, Tanzania), Elbrus (5.642m, Rusia), Aconcagua (pana la 6.000m, Argentina) si Mount Kenya (pana la 4.200m, Kenya). Cand nu calatoresc sau nu sunt pe munti, imi investesc timpul lucrand alaturi de Human Invest pentru a oferi cele mai bune programe de leadership development companiilor din Romania.

Obiectivul acestei expeditii este escaladarea muntelui Denali pe traseul West Rib, gradat ca dificultate 4 din 6. Creasta are o lungime de 5 km si o diferenta de nivel de 2.700m, ridicand o varietate de provocari, de la ascensiuni si traverseuri inguste, la pante de gheata cu o inclinatie de 55-60 de grade. Dificultatile incep chiar de la baza rutei, la 3.350m, cu un culoar de gheata de 600m, la o inclinatie de 60 de grade. Pentru aclimatizare voi incepe escaladarea muntelui pe ruta normala, mult mai usoara tehnic, urmand ca in functie de timp si vreme sa cobor si sa urc din nou pe West Rib

La cei 6.194m altitudine Denali este cel mai înalt munte al continentului Nord American. Numele sau inseamna “cel inalt” in limba locala a indienilor nativi Athabaskan. Localizat in statul Alaska, in apropierea Cercului Polar, muntele este recunoscut pentru vremea feroce, cu temperature sub -40 grade Celsius, si vanturi de peste 150 km pe ora. Diferenta intre baza muntelui si varf este 5.400m, cea mai mare dintre toti muntii planetei. Spre comparative Everestul, cel mai inalt munte de pe Pamant, are o diferenta de altitudine de 3.700m intre baza si varf.

Daca doriti sa deveniti sponsori: In calitate de partener al expeditiei, compania va beneficia de oportunitati de a-si promova brandul si produsele in contextul comunicarii proiectului. Aceste oportunitati includ: prezenta pe internet (banner, link-exchange, articole si multimedia) pe site-ul propriu si al partenerilor media. Prezenta in presa: mentionarea rolului companiei in comunicatele de presa si articolele/interviurile avand ca tema aceasta expeditie. Prezenta in manifestari multimedia/conferinte legate de expeditie, prezenta logo-ului pe echipament poze din traseu si din timpul expeditiei.”

Dupa cum e si normal, Human Invest este deja printre primii sponsori ….!! Succes Ioana!

Reclame

Written by Viorel Panaite

aprilie 28, 2010 la 9:40 pm

Publicat în Human Invest

Tagged with ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: