Articolele Mele (o invitatie la conversatii si dezbateri)

Aer proaspat!

with one comment

pasul_rucar_bran7Asta simt atunci cand ma intalnesc cu cele 4 colege ale mele care gandesc si construiesc de cateva luni un proiect care ar putea transforma compania si ar aduce laolalta adulti interesati de educatia lor continua, fie ca acestia lucreaza in sectorul privat, fie in cel public!

In cei 10 ani ai sai, Human Invest s-a consacrat printre cele mai bune companii care ofera programe „in-house” in domeniul dezvoltarii abilitatilor manageriale. In ultimii trei ani, aceleasi module au fost oferite pentru cei care doreau sa se inscrie la sesiuni „open”! Proiectul la care se lucreaza acum, deschide un nou orizont pentru programele noastre de educatie. Sunt atat de nerabdator sa-l lansam, incat ma surprind intrand neinvitat peste sedintele echipei ca sa intreb cum mai merg lucrurile. Sub numele sau de cod intern „comunitati”, este cea mai indrazneata, curajoasa si inovatoare initiativa a nostra de pana acum – ne reprezinta valorile si contribuie asa cum ne dorim la dezvoltarea comunitatilor din care facem si noi parte.

Am gandit acest proiect pentru toti cei care considera ca educatia continua, moderna si diversitatea cunoasterii aduc mai multa creativitate, mai multa responsabilitate sociala si perspective noi, pentru toti cei care doresc sa provoace „un prezent” ori de cate ori simt ca acesta nu aduce nimic bun.

Ii multumesc lui Romeo Huidu, fratele unui bun prieten de-al meu, pentru poza din acest post, facuta undeva in zona Rucar – Bran.

Reclame

Written by Viorel Panaite

iulie 18, 2009 la 9:01 pm

Publicat în Human Invest

Tagged with

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hmmmmm:)

  Pot să intru şi eu în camera de şedinţe?
  M-ai făcut curios de „comunităţi”! :)

  Succes cu proiectul!
  Florin

  Florin Ghinda

  iulie 23, 2009 at 1:52 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: