Articolele Mele (o invitatie la conversatii si dezbateri)

Human Invest – 10 ani frumosi! Multumesc celor cu care am reusit impreuna!

with 9 comments

Am crescut impreuna cu o echipa plina de viata, ne-am distrat si ne-am intristat impreuna, am invatat de la ei lucruri pe care credeam ca le stiu, am facut greselile pe care le recomand clientilor sa nu le faca!

 • 1999 – prima intalnire cu Richard – azi, fostul meu asociat – pe terasa de la KFC din Pta Romana, cu ocazia unui proiect pentru Coty Cosmetics.
 • Primele mari contracte: debutul anului 2000 – Connex Romania (programele s-au desfasurat pana in 2004 si le-am reluat apoi, cu Vodafone, in 2007 si 2008): Simona, Aryana, Codruta, Gabi – va mai aduceti aminte…..?); 2001 – PricewaterhouseCoopers (Ruxandra – ce vremuri … !!!!); 2002 – Bricostore Romania (Isabelle – multumesc pentru incredere!), Banca Comerciala Ion Tiriac / BCIT  (Carmen, Adina – am lucrat impreuna la un proiect foarte reusit si cu multe amintiri frumoase!);
 • In 2003 semnam un contract pe termen lung cu Holcim Romania si lansam programul intern de abilitati manageriale ProManager (care a ajuns la ultima editie abia saptamana trecuta!). Nicoleta, Claudia, Lili – ne-ati ajutat mult sa crestem!
 • In toamna lui 2004 semnam contractul de reprezentare exclusiva in Romania pentru compania Ken Blanchard si Human Invest incepe o noua epoca!
 • Din 2005 ne specializam pe programele de dezvoltare manageriala, renuntand la programele de “vanzari” si “customer service”. Incepem sa lucram cu licente ale partenerilor nostri: Ken Blanchard Companies, Inscape Publishing, Human Synergistics, John Wiley & Sons, Spencer Johnson Partners, si dezvoltam proiecte comune cu Tom Peters Company UK.
 • 2006 aduce consolidare interna, vizibilitate publica, personalitatea si caracterul companiei incep sa prinda contur. Incepem sa trecem de la sesiuni de training independente, la implementarea unor procese de invatare.
 • 2007 si 2008 sunt ani de consacrare si noi inceputuri, cu aspiratii mai mari: programe de leadership de anvergura, facilitarea unor conferinte de management ale clientilor nostri, construirea programelor insotite de procese de asistenta in implementare, Lansam programele publice Nextep si sesiunile scurte. Lansam programele de e-learning e-SLII si Self Management de la Ninth House. Human Invest ajunge frecvent in primele optiuni ale companiilor care investesc in educatia manageriala a angajatilor.

Azi, 17 martie, compania face 10 ani! E o zi in care sunt mai emotionat decat ma asteptam! Multumesc mult inca o data tuturor celor care mi-au fost aproape in acesti ani!

Reclame

Written by Viorel Panaite

martie 16, 2009 la 9:15 pm

Publicat în Human Invest

Tagged with ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. La Multi Ani!

  Eugen

  martie 17, 2009 at 6:36 am

 2. La multi ani!
  Si la programe tot mai frumoase! Iar rezultatele participantilor sa fie tot mai vizibile colegilor cu care lucreaza!

  O super echipa cu oameni extraordinari.
  Felicitari Vio ca-i ai langa tine!

  Cu drag,
  Oana

  Oana

  martie 17, 2009 at 9:21 am

 3. Draga Oana, Eugen,

  Va multumesc foarte mult pentru gandurile bune si pentru mesajele voastre!

  Vio

  Viorel Panaite

  martie 17, 2009 at 11:37 am

 4. La multi ani :)

  Ana Glavce

  martie 17, 2009 at 1:15 pm

 5. Felicitari si la multi multi ani de training si numai de vorbe bune de pe piata.
  Mai mult de atat la multi ani cu oportunitati si oameni extraordinari alaturi.

  Antonia Onaca

  martie 21, 2009 at 3:25 pm

 6. De acum sa ai grija sa-i tii si mai bine langa tine. Nu-i lasa sa plece, sau, mai bine spus, motiveaza-i sa ramana in companie.
  Va doresc sa faceti saltul de la competenta la excelenta! Aceasta se realizeaza doar cu astefl de oameni de care spui ca ai in echipa.

  Vali

  martie 21, 2009 at 8:31 pm

 7. Draga Antonia,
  Multumesc mult de urari :-)!!!

  Viorel Panaite

  martie 23, 2009 at 6:31 pm

 8. Vali, iti multumesc pentru urarile tale speciale!

  Viorel Panaite

  martie 23, 2009 at 6:34 pm

 9. […] In cei 10 ani ai sai, Human Invest s-a consacrat printre cele mai bune companii care ofera programe “in-house” in domeniul dezvoltarii abilitatilor manageriale. In ultimii trei ani, aceleasi module au fost oferite pentru cei care doreau sa se inscrie la sesiuni “open”! Proiectul la care se lucreaza acum, propune un nou orizont pentru programele noastre de educatie. Sunt atat de nerabdator sa-l lansam, incat ma surprind intrand neinvitat peste sedintele de lucru ale echipei ca sa intreb cum mai merg lucrurile. Sub numele sau de cod intern “comunitati”, este cea mai indrazneata, curajoasa si inovatoare initiativa a nostra de pana acum – ne reprezinta valorile si contribuie asa cum ne dorim la dezvoltarea comunitatilor din care facem si noi parte. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: